Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:51 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul comunei Chirnogeni va depune mâine jurământul (document)

ro

29 Jun, 2016 23:33 1547 Marime text
Aleșii locali ai comunei Chirnogeni se reunesc, vineri 1 iulie, în ședință extraordinară începând cu ora 12.00. pe ordinea de zi sunt notate cinci proiecte de hotărâre ce urmează a fi dezbătute de către consilierii locali ai comunei și supuse votului.
 
Primul proiect se referă la prezentarea rezultatului validării mandatului comunei Chirnogni către reprezentantul Prefectului – județul Constanța și depunerea jurământului de către primarul comunei.
 
Un alt proiect este ceș privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli la data de 1 iulie 2016. De asemenea, se va supune votului și proiectul referitor la aprobarea asigurării cofinanțării de la bugetul local pentru investiția „Reabilitare drum comunal DC 25-Credința-Casicea km 0+000 la km 2+000, comuna Chirnogeni”propusă a fi realizată în comună.
 
În aceeași ședință va fi dezbătut și proiectul privind aprobarea asigurării cofinanțării de la bugetul local pentru investiția „Reabilitare și modernizare străzi în localitatea Chirnogeni.
 
Ultimul proiect este referitor la aprobarea stimulării elevilor claselor V-VIII din comună cu rezultate deosebite la învățătură.
 
Pentru a putea vizualiza toat proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi, accesați secțiunea „Documente”.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii