Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local al Comunei Luncaviţa, județul Tulcea, convocat în şedinţă ordinară. Ce proiecte au fost adoptate

ro

08 Jul, 2021 15:33 1801 Marime text
  • Consiliul Local al Comunei Luncaviţa, judeţul Tulcea, a adoptat mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței ordinare. 

Consiliul Local al Comunei Luncaviţa, județul Tulcea a fost convocat în şedinţă ordinară pentru ziua de miercuri 30.06.2021, ora 10.00, la Căminul Cultural al Comunei Luncaviţa.
 
Pe ordinea de zi s-au aflat următoarele propuneri:
 
  • 1.Aprobarea procesului verbal al ședinței anterioare.
  • 2.Proiect de hotărâre privind aprobarea  vânzării prin licitație publică a terenului intravilan în suprafață de 8414 mp, CF 37483, inițiator primarul comunei, Aurel IORGA.
  • 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea  vânzării prin licitație publică a terenului intravilan în suprafață de 1095  mp, CF 34605, inițiator primarul comunei, Aurel IORGA.
  • 4.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul „CONSTRUIRE STAŢIE DE BAZĂ PENTRU SERVICII DE COMUNICAŢII ELECTRONICE” (localitatea Rachelu, comuna Luncaviţa, judeţul Tulcea) beneficiar, SC RCS & RDS SA.
  • 5.Diverse.
Astfel, Consiliul Local al Comunei Luncaviţa, judeţul Tulcea, întrunit în şedinţă ordinară constituită în data de 30.06.2021 adoptă prezenta hotărâre:
 
Art.1 Se aprobă vânzarea prin licitație publică a imobilului - teren în suprafaţă de 8414 mp, proprietatea privată a Comunei Luncavița identificat prin CF nr.37483 sub nr. cadastral 37483
Art.2 Se aprobă documentaţia de atribuire pentru vânzarea terenului identificat la alineatul precedent care face parte integrantă din prezenta hotărâre şi constituie anexa la prezentul proiect de hotărâre, ce conține studiul de oportunitate, caietul de sarcini, fișa de date a procedurii, formulare tipizate.
Art.3 Se însușește Raportul de evaluare întocmit de SC EVIN AUDENTZ SRL nr.216 din 12.01.2021 pentru terenul identificat la art. 1, anexat prezentei.
Art.4 Se constată faptul că valoarea prețului minim de pornire a licitației de vânzare este de 491 810 lei
Art.5  (1) Se numeşte un consilier local …….ca reprezentant al Consiliului Local al Comunei Luncavița în comisia de evaluare a ofertelor a cărei componenţă se va aproba prin dispoziţie a primarului.
(2) Se numeşte un consilier local …… ca reprezentant-supleant al Consiliului Local al comunei Luncavița în comisia de evaluare a ofertelor a cărei componenţă se va aproba prin dispoziţie a primarului.
Art.6 Se împuternicește Primarul comunei Luncavița să semneze în fața notarului contractul de vânzare cumpărare.
Art.7 Prețul de vânzare - cumpărare al terenului identificat la art.1 se face integral în termen de 20 de zile de la informarea ofertanților cu privire la rezultatul procedurii, urmând să se semneze contractul de vânzare cumpărare.
Art.8 (1) Prețul de vânzare al terenului identificat la art.1 poate fi achitat și în 2 tranșe egale, prima tranșă va fi achitată în termen de 20 de zile de la data informării ofertanților cu privire la rezultatul procedurii, iar cea de-a doua tranșă în termen de 12 luni de la primirea informării rezultatului procedurii, urmând ca după achitarea integrală a prețului adjudecat să se semneze contractul de vânzare cumpărare
          
(2) Nerespectarea termenelor de plată atrage pierderea garanției de participare la licitație precum și anularea rezultatului procedurii, respectiv nesemnarea contractului de vânzare cumpărare.
Art.9 Cheltuielile privind încheierea contractului de vânzare cumpărare cad în sarcina cumpărătorului
Art.10 Prezentul proiect de hotărâre se comunică, în mod obligatoriu, prin intermediul secretarului comunei, în termenul prevăzut de lege, Primarului Comunei Luncaviţa, Prefectului Judeţului Tulcea, compartimentului buget contabilitate, achiziții publice şi se publică în Monitorul Oficial al Comunei Luncavița în format electronic, la pagina de internet www.comunaluncavita.ro, prin grija consilierului din cadrul Compartimentului pentru monitorizarea procedurilor administrative.
           
 
De asemenea, Consiliul Local al Comunei Luncaviţa, judeţul Tulcea, întrunit în şedinţă ordinară constituită în data de 30.06.2021, adoptă prezentul proiect de hotărâre:
Art.1 Se aprobă vânzarea prin licitație publică  a imobilului - teren în suprafaţă de 1095 mp, proprietatea privată a Comunei Luncavița identificat prin CF nr.34605 sub nr. cadastral 34605
Art.2 Se aprobă documentaţia de atribuire pentru vânzarea terenului identificat la alineatul precedent care face parte integrantă din prezenta hotărâre şi constituie anexa la prezentul proiect de hotărâre, ce conține studiul de oportunitate, caietul de sarcini, fișa de date a procedurii, formulare tipizate.
Art.3 Se însușește Raportul de evaluare întocmit de SC CODAN & EVAL 2008 SRL nr.253/07.12.2020 pentru terenul identificat la art. 1, anexat prezentei.
Art.4 Se constată faptul că valoarea prețului minim de pornire a licitației de vânzare este de 58 500 lei
Art.5 (1) Se numeşte un consilier local ……….ca reprezentant al Consiliului Local al Comunei Luncavița în comisia de evaluare a ofertelor a cărei componenţă se va aproba prin dispoziţie a primarului.
          (2) Se numeşte un consilier local…ca reprezentant-supleant al Consiliului Local al comunei Luncavița în comisia de evaluare a ofertelor a cărei componenţă se va aproba prin dispoziţie a primarului.
Art.6 Se împuternicește Primarul comunei Luncavița să semneze în fața notarului contractul de vânzare cumpărare.
Art.7 Prețul de vânzare al terenului identificat la art.1 se face la data semnării contractului de vânzare cumpărare.
 
Totodată, Consiliul Local al Comunei Luncavița, întrunit în şedinţă ordinară/extraordinară aprobă prezentul proiect de hotărâre:
         
          Art.1 - Se aprobă Planul Urbanistic Zonal pentru obiectivul „CONSTRUIRE STAŢIE DE BAZĂ PENTRU SERVICII DE COMUNICAŢII ELECTRONICE” ( extravilanul localității Rachelu, CF 33192, înscris sporadic 32785, comuna Luncaviţa, judeţul Tulcea) a cărui beneficiar este SC RCS & RDS SA anexat prezentului proiect de hotărâre.
          Art.2- Primarul comunei Luncavița prin compartimentul urbanism va asigura ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri.
          Art.3 - Prezenta hotărâre se comunică, în mod obligatoriu, prin intermediul secretarului comunei, în termenul prevăzut de lege, primarului comunei Luncaviţa, compartimentului urbanism al comunei Luncavița, prefectului judeţului Tulcea, se publică în Monitorul Oficial al Comunei Luncavița în format electronic, la pagina de internet www.comunaluncavita.ro prin grija consilierului din cadrul Compartimentului pentru monitorizarea procedurilor administrative.           
Art.8 Cheltuielile privind încheierea contractului de vânzare cumpărare cad în sarcina cumpărătorului.
Art.9 Prezentul proiect de hotărâre se comunică, în mod obligatoriu, prin intermediul secretarului comunei, în termenul prevăzut de lege, Primarului Comunei Luncaviţa, Prefectului Judeţului Tulcea, compartimentului buget contabilitate, achiziții publice şi se publică în Monitorul Oficial al Comunei Luncavița în format electronic, la pagina de internet www.comunaluncavita.ro, prin grija consilierului din cadrul Compartimentului pentru monitorizarea procedurilor administrative.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 
 
                                                                                                                                                                                 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii