Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local al comunei Grindu, județul Tulcea, convocat în ședință ordinară. Ce decizii au fost luate

ro

06 Jul, 2021 11:52 1163 Marime text
Consiliul local al comunei Grindu județul Tulcea a fost convocat în ședință ordinară de lucru pe data de 28 iunie 2021 ora 12.00 având următoarea ordine de zi:
  1.Proiect de hotărâre privind adoptarea Regulamentului de organizare și funcționare a
Consiliului local al U.A.T comuna Grindu;
  2. Proiect de hotărâre privind clasificarea unor drumuri de interes public local în categoria funcțională de străzi secundare din UAT comuna Grindu;
   3. Proiect de hotărâre privind mandatarea primarului comunei Gridnu, Neagu Neculai având calitatea de reprezentant în AGA al Asociației Intercomunitară „Dezvoltarea Durabilă a Serviciilor de Apă și Canalizare din județul Tulcea” să voteze aprobarea modificării tarifelor aferente serviciilor conexe de utilități publice la nivelul întregii arii de operare/delegare pentru Operatorul Regional S.C. Aquaserv SA Tulcea.

 
Astfel, în cadrul ședinței se adoptă Regulamentul de Organizare și Funcționare (R.O.F.) a Consiliului Local al Unității Administrativ-Teritoriale Comuna Grindu, Județul Tulcea, în forma și conținutul stabilite prin Anexa 1 care este parte integrantă a acestei hotărâri.
 
Hotărârea poate fi contestată în conformitate cu prevederile Legii 554/2004 a contenciosului administrativ cu completările și modificările ulterioare, la Tribunalul Tulcea.
 
De asemenea, Consiliul local al comunei Grindu județul Tulcea, întrunit în ședință publică ordinară, în data de 28 iunie 2021, legal constituită a hotăraște:
   Art.1.- Se aprobă clasificarea unor drumuri de interes public local în categoria funcțională de străzi secundare, situate în intravilanul comunei Grindu, conform Anexei, parte integranta la prezenta hotărâre.
   Art.2.- Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredințează primarul comunei Grindu;
   Art.3.- Prezenta hotărâre se va aduce la cunoștință publică, prin publicare pe site-ul primăriei, prin afișare și se comunica prin grija secretarului general al comunei Grindu, Instituției Prefectului județului Tulcea, primarului comunei Grindu precum și altor instituții și persoane interesate.
 
Totodată a fost aprobat proiectul privind mandatarea primarului comunei Grindu, Neagu Neculai având calitatea de reprezentat în A.G.A. al Asociației Intercomunitară „Dezvoltarea Durabilă a Serviciilor de Apă și Canalizare din județul Tulcea“ să voteze aprobarea modificării tarifelor aferente serviciilor conexe de utilități publice la nivelul întregii arii de operare/delegare pentru Operatorul Regional S.C.Aquaserv S.A. Tulcea.
 
Astfel, consiliul local al comunei Grindu, județul Tulcea întrunit în ședință publica ordinară, în data de 28 iunie 2021, legal constituită, hotăraște:
   Art.1.- Se aprobă mandatarea primarului comunei Grindu, Neagu Neculai având calitatea de reprezentant în AGA al Asociației Intercomunitară „Dezvoltarea Durabilă a Serviciilor de Apă și Canalizare în județul Tulcea” să voteze aprobarea modificării tarifelor aferente serviciilor conexe de utilități publice la nivelul întregii arii de operare/delegare pentru Operatorul Regional S.C. Aquaserv S.A. Tulcea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii