Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali PNL vor participa vineri la ședința extraordinară în care CLM se constituie parte civilă în dosarul primarului Vergil Chițac (DOCUMENT)

ro

11 Jan, 2024 19:32 834 Marime text
  • Consilierii locali PNL vor participa vineri la ședința extraordinară în care CLM se constituie parte civilă în care primarul Vergil Chițac este inculpat pentru fapte de corupții.
     
Consilierii locali PNL vor participa vineri la ședința extraordinară în care CLM se constituie parte civilă în care primarul Vergil Chițac este inculpat pentru fapte de corupții.

Reamintim, PSD Constanța a inițiat convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Municipal Constanța, la data de 12.01.2024, ora 12.00.

PSD Constanța propune ca pe ordinea de zi a ședinței extraordinare să se afle două puncte, ambele importante în derularea normală a chestiunilor care țin de procedura constituirii ca parte civilă.


Ordinea de zi este:
 
Proiect de hotărâre nr. 2/2024 privind aprobarea constituirii ca parte civilă a UAT Municipiul Constanţa cu suma de 1.728.000 lei, în dosarul penal 94/P/2023, conform adresei nr. 4472/04.12.2023 transmisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie.
 
Iniţiatori: grup consilieri PSD
-avize Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 5

Pentru ca ședința să aibă loc era nevoie ca minimum o treime din numărul total de consilieri locali să semneze convocatorul, așa după cum prevede Codul Administrativ.

Surse din conducerea organizației municipale a PNL Constanța a precizat pentru ZIUA de Constanța că aleșii liberali vor depune un amendament în cadrul ședinței.

Totodată și consilierii USR Constanța cu semnat alături de PSD convocatorul pentru organizarea ședinței extraordinare și vor fi prezenți la ședință.


Citește și:
Prima ședință a Biroului Politic Național al PNL din 2024

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii