Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima ședință a Biroului Politic Național al PNL din 2024

ro

11 Jan, 2024 17:25 1019 Marime text
 

,,Am avut astăzi prima ședință a Biroului Politic Național al PNL din 2024, un an complex, cu multe provocări, în care este esențial să asigurăm un echilibru între activitatea politică și cea guvernamentală.
În acest an, vom continua proiectele de modernizare a României și ne vom menține prioritățile, așa cum le-am definit în construcția bugetară. Continuăm investițiile pentru dezvoltarea țării și avem grijă de categoriile vulnerabile. Îmbunătățim infrastructura de transport, din educație și din sănătate. Și, așa cum ne-am angajat, nu introducem noi taxe și impozite.
Totodată, am discutat astăzi și o serie de aspecte organizatorice, printre care definitivarea fuziunii cu ALDE, acțiunile realizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie, dar și organizarea de către PNL, la București, a congresului PPE din martie. Este un eveniment deosebit de important, la care vor fi prezenți lideri din mai multe țări europene și care va consolida poziția României pe harta politicii internaționale.”, a declarat președintele Senatului, președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, într-o postare pe pagina  sa de Facebook.

 
Conform liderului liberalilor, în cadrul şedinţei de joi s-au discutat „o serie de aspecte organizatorice, printre care definitivarea fuziunii cu ALDE, acţiunile realizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie, dar şi organizarea de către PNL, la Bucureşti, a Congresului PPE din martie", „un eveniment deosebit de important, la care vor fi prezenţi lideri din mai multe ţări europene şi care va consolida poziţia României pe harta politicii internaţionale".

Citește și
Nicolae Ciucă, despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale - „ Dacă partidul mi-o cere, îmi asum“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii