Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilerii locali vor apoba documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanța, reabilitat energetic (DOCUMENT)

ro

29 Feb, 2024 10:23 604 Marime text
  •  Pe ordinea suplimentară de zi a CLM Constanța se află și Proiectul de hotărâre nr. 110/2024 pentru modificarea HCL nr. 335/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța (corp Liceu)“.
  • Din documentația tehnico-economică, la faza proiect tehnic de execuție,  a rezultat actualizarea indicatorilor tehnico-economici, indicatori aprobați în cadrul ședinței Comisiei Tehnico-Economice constituită la nivelul institutiei din data de 23.02.2024
 
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi, 29 februarie 2024, ora 16.30, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Primăria Constanța a transmis faptul că va fi suplimentată ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Constanța din data de 29.02.2024. Astfel pe ordinea suplimentară de zi se află și Proiectul de hotărâre nr. 110/2024 pentru modificarea HCL nr. 335/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța (corp Liceu)“.
 
Municipiul Constanta implementează proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța (corp Liceu) prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și principalii indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța (corp Liceu)", au fost aprobate prin HCL nr. 335/2023.

Ținând cont că a fost elaborată documentația tehnico-economică la faza proiect tehnic de execuție, din care a rezultat actualizarea indicatorilor tehnico-economici, indicatori aprobați în cadrul ședinței Comisiei Tehnico-Economice constituită la nivelul institutiei din data de 23.02.2024, în temeiul prevederilor art. 136 alin. (1) și alin. (8) lit. a) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modifiăarile si completăile ulterioare, a fost inițiat proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 335/2023 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța (corp Liceu)".
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta Proiectul de hotărâre nr. 110/2024 pentru modificarea HCL nr. 335/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța (corp Liceu)“.

 Citește și:
 
Sala de Sport a Şcolii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanța ar putea fi închiriată. Deciza aparține consilierilor locali (DOCUMENT)

Spațiul situat în corpul CI al Liceulul Tehnologic "loan N. Roman" din Constanța va fi închiriat, cu destinația de chioșc alimentar (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii