Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spațiul situat în corpul CI al Liceulul Tehnologic "loan N. Roman" din Constanța va fi închiriat, cu destinația de chioșc alimentar (DOCUMENT)

ro

29 Feb, 2024 10:02 603 Marime text
  • Proiectul de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a spațiului situat în municipiul Constanţa, strada Cuza Vodă nr. 80, amplasat la etajul 2 al corpului de clădire C1 al Liceului tehnologic „Ioan N. Roman”, cu destinaţia de chioşc alimentar se află pe ordinea suplimenatră de zi a CLM Constanța.
  • Precizarile obiective ale proiectului de hotărâre se referă la cuantumul garanției de participare, participanții la licitația publică, contravaloarea documentelor de atribuire, criteriile de atribuire a contractului de închiriere.

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi, 29 februarie 2024, ora 16.30, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Primăria Constanța a transmis faptul că va fi suplimentată ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Constanța din data de 29.02.2024. Astfel pe ordinea suplimentară de zi se află și Proiectul de hotărâre nr. 104/2024 pentru modificarea HCL nr. 400/2023 privind închirierea prin licitație publică a spațiului situat în municipiul Constanţa, strada Cuza Vodă nr. 80, amplasat la etajul 2 al corpului de clădire C1 al Liceului tehnologic „Ioan N. Roman”, în suprafață utilă de 10,00 mp, cu destinaţia de chioşc alimentar.

Luând în considerare adresele Liceului tehnologic "loan N. Roman" Constanța înregistrate la Primăria municipiului Constanța sub nr.34378/16.02.2024 și nr.35866/19.02.2024 și pentru clarificarea unor aspecte legate de modul de organizare a licitației - privind închirierea prin licitație publică a spațiului situat în municipiul Constanța, strada Cuza Vocla nr.80, amplasat în corpul Cl al Liceului tehnologic "loan N. Roman", în suprafață utilă de 10 mp, cu destinația de chioșc alimentar, s-a procedat la modificarea Caietulul de sarcini și a Fișei de date în sensul suplimentării acestora cu precizări obiective care să faciliteze desfășurarea procedurii de închiriere prin licitație publică a spațiului situat in municipiul Constanța, str. Cuza Voda nr.80, amplasat în corpul Cl al Liceulul tehnologic "loan N. Roman", în suprafață utilă de 10.00 mp, cu destinația de chioșc alimentar.

Precizarile obiective se referă la cuantumul garanției de participare, participanții la licitația publică, contravaloarea documentelor de atribuire, criteriile de atribuire a contractului de închiriere. Față de cele mai sus prezentate, în temeiul prevederilor art.136 alin. (8), lit.b) din OUG nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, s-a întocmit prezentul raport de specialitate la proiectul de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 400/2023 privind închirierea prin licitație publică a spațiului situat în municipiul Constanța, Str. Cuza Voda nr. 80, amplasat la etajul 2 al corpulul de clădire Cl al Liceului tehnologic "loan N. Roman", în suprafață utilă de 10,00 mp, cu destinația de chioșc alimentar, în vederea dezbaterii și aprobării în plenulul Consiliulul local al municipiului Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Documente puteți consulta Proiectul de hotărâre nr. 104/2024 pentru modificarea HCL nr. 400/2023 privind închirierea prin licitație publică a spațiului situat în municipiul Constanţa, strada Cuza Vodă nr. 80, amplasat la etajul 2 al corpului de clădire C1 al Liceului tehnologic „Ioan N. Roman”, în suprafață utilă de 10,00 mp, cu destinaţia de chioşc alimentar.
 
Citește și:

Sala de Sport a Şcolii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanța ar putea fi închiriată. Deciza aparține consilierilor locali (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii