Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:28 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CL Chirnogeni este convocat în ședință ordinară, programată curând (document)

ro

27 Sep, 2016 10:25 1057 Marime text
Consiliul Local Chirnogeni este convocat în ședință ordinară, în data de 30 septembrie, la ora 14.00, în sala de ședințe a Consiliului Local. Pe masa consilierilor se vor afla șase proiecte de hotărâre, și anume:
 
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării organigramei și a statului de funcții al aparatului de specialitate al primarului comunei Chirnogeni, județul Constanța.
  • Proiect de hotărâre privind interzicerea afișajului în stațiile de așteptare amplasate pe domeniul public al comunei Chirnogeni.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea extinderii rețelei de alimentare cu energie electrică pe strada Zorilor, strada Dispensarului și strada Prelungirea Dispensarului, localitatea Chirnogeni, comuna Chirnogeni.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli la data de 30 septembrie.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării spațiului necesar funcționării centrului de permanență medicală din localitatea Plopeni, comuna Chirnogeni.
  • Proiect de hotărâre privind dare în folosință gratuită a suprafeței de teren de 5.038 mp, din domeniul public al comunei Chirnogeni, în vederea construirii și punerii în funcțiune a extinderii rețelei de distribuție Chirnogeni, strada Recoltei și reabilitării rețelei de distribuție, strada Recoltei și strada Bisericii, din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța, în perioada 2014-2020.
 Inițiatorul proiectelor de hotărâre este primarul localității Chirnogeni, Manta Gheorghe. 


Sursă foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii