Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:31 19 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

The Color Run™ Un eveniment unic, la Constanţa

ro

23 Jul, 2014 18:03 1827 Marime text
La Constanţa, sâmbătă, 26 iulie, va avea loc un eveniment unic, The Color Run™, cunoscut ca „The Happiest 5k on the Planet”. The Color Run™ este o cursă de cinci kilometri, necronometrată, la care participă mii de oameni vopsiţi din cap până în picioare în diferite culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs. După încheierea cursei, va avea loc un festival, unde, pentru o explozie de culoare şi experienţe memorabile, va fi folosită pudră colorată din belşug.
 
Evenimentul sărbătoreşte sănătatea, bucuria şi originalitatea şi are două reguli, şi anume: toţi participanţii trebuie să fie îmbrăcaţi în alb la start şi să treacă linia de sosire acoperiţi în culori. Kitul de participare este format din tricou, bentiţă, număr de concurs, brăţară de acces la festival şi tatuaj temporar. Taxa de participare este de 75 de lei.
 
The Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012, şi a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013.
 
Linia de finish The Color Run Mamaia este la Goblin Constanţa Beach. Afterparty-ul oficial începe de la ora 22.00, iar invitatul special este Maximilian, care vine alături de gaşca sa de la Okapi Sound, formată din MefY, Zhao şi DJ Oldskull. Alături de ei, va mixa şi Chesarion. Toţi participanţii de la The Color Run, în baza brăţării de la eveniment, au acces gratuit la afterparty.
 
Hartă traseu: 

 
 
 
Sursa foto: thecolorrun.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii