Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Testosteron”, o comedie-cult la Teatrul de Stat Constanța

ro

08 Jan, 2019 17:11 2405 Marime text

Al treilea spectacol al Teatrului de Stat Constanța din prima săptămână de după vacanța de iarnă este o piesă de tipul comedie-cult.

Duminică, 13 ianuarie, constănțenii sunt invitați la teatru. Piesa „Testosteron” este jucată începând cu ora 19:00.

Protagoniștii acestui act artistic sunt Andu Axente, Bogdan Caragea, Adrian Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Alexandru Medveghi, Marian Adochiței, Remus Archip, șapte bărbați care au impresia că femeile sunt dușmanul principal al sexului masculine, dar și că de cele mai multe ori „nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu și înapoi”.

Regizorul piesei este Traian Șoimu, cel care a adaptat piesa polonezului Andrzej Saramonowicz. Scenografia este semnată de timișoreanul Zsolt Fehervari, muzica aparținând compozitorului constănțean Adrian Mihai. Traducerea textului a fost făcută de către Ioana Diaconu Mureșan.

Piesa ce s-a jucat cu mare succes și la Gala Națională a Comediei de la Galați în octombrie 2018 revine să îi încânte pe constănțeni. Comedia a mai fost primită cu mare entuziasm și în Polonia, dar și în străinătate, printre care în Marea Britanie, Turcia, Cehia, Bulgaria.

Din pricina faptului că limbajul folosit în piesă este unul licențios, acesta nu este adresat minorilor.

Sursă foto: Teatrul de Stat Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii