Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” îi invită în această săptămână pe cei mici la trei spectacole consacrate.

ro

12 Dec, 2018 11:06 1973 Marime text
În această săptămână Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” îi cheamă pe copii la spectacole dedicate atât lor, cât și perioadei de sărbători.

Joi, 13 decembrie, începând cu ora 10:00 se va juca piesa „Iată vin colindătorii”, de Aneta Forna Christu, spectacol cu păpuși  pentru sărbătorile de iarnă, o poveste clasică românească a lui Ion Creangă. Spectacolul se va juca în în Orășelul copiilor. Acesta este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani. Muzica este furnizată de  Dicran Asarian.

În ziua de vineri, 14 decembrie, după ora 18:00, cei mici pot vizionat piesa „Povestea porcului”, un spectacol susținut în Orășelul copiilor din Parcul Tăbăcărie, zona „Țara Piticilor”, în regia și scenariul lui Cristian Mitescu, scenografia semnată de Adrian Ștefănescu, pe muzica lui Dan Bălan. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani.

Duminică, 16 decembrie, de la ora 11:30, spectatorii mai pot urmări feerica piesă „Spărgătorul de nuci” o poveste după E.T.A. Hoffman. Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia îi aparține lui M.C.Ranin, iar muzica lui Viorel Andrinoiu. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Sursă foto: Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii