Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:05 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța reia spectacolele din acest weekend

ro

02 Feb, 2021 15:35 2533 Marime text
Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța, cu sprijinul și susținerea permanentă a CONSILIULUI JUDEȚEAN CONSTANȚA, autoritate locală din România, reia susținerea spectacolelor la sediul Teatrului „Căluțul de mare” (Sala Elpis).

Prin urmare, constănțenii sunt așteptați în primul weekend al lunii februarie 2021 (zilele de 06 februarie și 07 februarie) pentru a viziona următoarele spectacole:
 
-SÂMBĂTĂ, 06 FEBRUARIE 2021, ORA 11.00, copiii însoțiți de părinți și bunici sunt așteptați la spectacolul FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI, adaptare după Ion Creangă, un spectacol recomandat 3+, cu durata de 50 minute. Regia și scenariul îi aparțin lui Daniel Stanciu, în spațiul scenografic imaginat de Delia Cornelia Ioaniu. Creatorul muzicii din acest spectacol este Dan Bălan.

In distribuție: Rovena Paraschivoi/ Daniel Minciună, Ion Ciolan/ Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu/Tiberiu Roșu, Daniela Vlad și Grațian Prisacariu.

-DUMINICĂ, 07 FEBRUARIE 2021, ORA 11.00, sunteți invitați la spectacolul CEI TREI PURCELUȘI, adaptare după Serghei Mihailov, un spectacol recomandat 3+, cu durata de 50 minute. Regia artistică a spectacolului îi aparține lui Geo Balint, muzica a fost compusă de Dan Bălan iar decorurile au fost realizate de Adrian Drăguț.

In distribuție: Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan, Tiberiu Roșu.
 
„Spectacolele Teatrului „Căluțul de mare”, ce se vor juca pe scena teatrului de păpuși, vor fi susținute, în condiții de maximă siguranță, în conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară a acestor activități în contextul pandemiei de Sars-Covid-19 și Ordinul 2941/19.06.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-Cov-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților in condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii cât și conform Ordinului Comun al Ministerului Culturii și Ministerului Sănătății nr. 3245/1805/2020, publicat în Monitorul Oficial, nr. 986 din 26 octombrie 2020.

Dintre măsurile de siguranță sanitară pe care le aplicăm pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus, conform cu cadrul legislativ în vigoare, reamintim:
- efectuarea triajului observațional la intrarea în locație și măsurarea temperaturii va fi obligatorie; nu vom permite accesul în instituție a persoanelor ce prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mare de 37,3ºC.

- persoanele ce vor refuza să le fie verificată temperatura, nu vor avea acces în instituție;
- vă reamintim că distanțarea fizică de 1,5 m intre persoane/ grupuri trebuie păstrată la intrarea in instituție cât și in spațiile din teatru, in momentul deplasării (de exemplu, la toaletă);
- accesul publicului va fi permis doar in condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata spectacolului (pentru o protecție eficace, obligatoriu masca va acoperi gura și nasul);
- avem plasate, la loc vizibil, anunțuri scrise cu atenționări privind normele de distanțare fizică și regulile privind accesul în instituție;
- vă vom indica, permanent, dezinfectarea și igienizarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziție prin cele 6 dispensere, plasate la loc vizibil și accesibil pentru copii și adulți, în instituție;

Vă reamintim că, începând cu stagiunea 2020-2021, am implementat achiziționarea online a biletelor; astfel, platforma poate fi accesată din ziua de marți a fiecărei săptămâni, de la ora 10.00 până vineri la ora 14.00.

Pentru cei ce vor achiziționa bilete la casieria teatrului, programul va fi de marți până vineri, în intervalul 10.00-14.00.

Schema sălii cu pachetele puse în vânzare pe platforma www.myticket.ro, o găsiți și pe site-ul instituției www.teatruldelamare.ro;

Vă punem la dispoziție 2 variante de pachete:
I 12 lei + 5 lei = 17 lei 2 locuri
II 12 lei+ 5 lei + 5 lei = 22 lei
12 lei + 12 lei + 5 lei = 29 lei
3 locuri -1 adult și 2 copii
3 locuri - 2 adulți și 1 copil
 
LA SPECTACOLELE DIN WEEKEND, COPIII NU VOR MAI AVEA VOIE ÎN SALA DE SPECTACOLE NEÎNSOȚIȚI!”, transmit reprezentanții Teatrului de păpuși.

Sursă foto: Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii