Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacolul de dans HUManIMAL, un concept nou pentru Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor

ro

02 Dec, 2015 09:29 1344 Marime text
Spectacolul de dans HUManIMAL, un concept nou, atât pentru piața din România, cât  și pentru piața din Constanța, va avea loc, mâine seară, 3 decembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Conceptul HUManIMAL a fost gândit și dezvoltat de coregraful Alina Lazăr Iacov, de origine constănțeană. A fost nevoie de multe ore de muncă, repetiții și schimbări continue pentru a aduce conceptul la forma sub care se va prezenta mâine: “Vorbim de câteva sute de ore de repetiții. Probabil peste cinci sute, poate  o mie, nici eu nu mai știu exact.  Greu nu este atunci când lucrezi intens și preț de mai multe ore, ci atunci când lucrezi puțin și ineficient”, spune coregraful Alina Iacov.  

Mâine seară, publicul constănțean va fi martor la una din cele mai intrigante și complexe manifestări artistice: HUManIMAL. Ineditul conceptului constă în melanjul dintre dans contemporan și muzică live, cu instrumente mai mult sau mai puțin tradiționale. Tribalismul și instinctul animalic sunt conceptele cheie, dezvoltate cu grație și pasiune pe scena de la Casa de Cultură Constanța de Alina Iacov și tânăra echipă de dansatori. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii