Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NEVERSEA 2018. Manuel Riva şi Alexandra Stan au compus imnul pentru ediţia 2018 a festivalului (video)

ro

21 May, 2018 13:12 3490 Marime text

La mai puțin de două luni până la festivalul NEVERSEA, organizatorii au pregătit încă o surpriză pentru fanii festivalului.

În acest an NEVERSEA are și un imn oficial compus de Manuel Riva și Alexandra Stan. Manuel Riva se simte onorat că una din piesele sale a ajuns imnul oficial al celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, NEVERSEA. Cunoscutul hit ‘’Miami’’ al lui Manuel Riva cu Alexandra Stan, care a fost săptămâni întregi în Billboard charts, devine imnul festivalului, ediția 2018, dar cu o reinterpretare a versurilor, dedicată vibe-ului NEVERSEA.

Manuel Riva: “Vibe-ul festivalului Neversea este unul greu de uitat. Este o onoare pentru mine ca una dintre producțiile mele să fie aleasă piesa oficială a festivalului."

Alexandra Stan este unul dintre artiștii români care a reușit să treacă granițele țării și să ajungă cu hituri ca și “Mr. Saxobeat” și “Lemonade”. Alexandra a participat la prima ediție a festivalului NEVERSEA în calitate de fan și se declară impresionată de anvergura evenimentului dar și de dimensiunea artiștilor care au urcat până acum pe scene.

Alexandra Stan: ”La prima ediție m-am distrat super tare cu fetele mele în public. Acum sunt super happy că voi cânta la Neversea alături de Manuel Riva, iar pentru mine lucrul acesta înseamnă enorm. Am fost la multe festivaluri, dar la Neversea m-am distrat cel mai mult. Și într-un fel pot spune că am petrecut în curtea mea. Eu stau foarte aproape de locul unde se desfășoară festivalul. Bucuria e și mai mare pentru că împreună cu Manuel Riva am transformat piesa “Miami”, foarte dragă mie, în imnul Neversea. Este wow. Cum spun și versurile “I feel I'm home” și chiar sunt acasă.”

Cei doi artiști vor fi prezenţi între 5-8 iulie pe scena principală a festivalului NEVERSEA.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii