Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Violeta Sidorencu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța - avere și interese (DOCUMENT)

ro

27 May, 2023 16:13 1080 Marime text

 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Violetei Sidorencu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
  • Ca venituri, Sidorencu a încasat suma de 52.872 lei de la APM Constanța, în calitate de consilier.
  • Potrivit declarației de interese, depusă concomitent cu cea de avere, consilierul APM este membru în cadrul sindicatului Albatros
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Violetei Sidorencu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă în data de 11 mai 2022, Violeta Sidorencu nu deține niciun bun mobil sau imobil, nici bijuterii și nu are datorii.  


Ca venituri, Sidorencu a încasat suma de 52.872 lei de la APM Constanța, în calitate de consilier.
Potrivit declarației de interese, depusă concomitent cu cea de avere, Violeta Sidorencu este membru în cadrul sindicatului Albastros.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Violetei Sidorencu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Dana Eugenia Niculescu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii