Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un apartament şi un credit bancar - averea directorului Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Magdalena Tiță (documente)

ro

21 Nov, 2015 00:00 2984 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă averea directorului executiv al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Constanţa, Magdalena Tiță. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completată în luna mai 2015 şi postată pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Integritate, Magdalena Tiță nu deţine terenuri agricole, intravilane sau extravilane. În schimb, are un apartament de 43 mp, cumpărat în anul 2013. Directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Constanţa nu are niciun autoturism. De asemenea, nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică care fac parte din patrimoniul cultural naţional, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
În ceea ce priveşte datoriile, în anul 2013, Magdalena Tiță a contractat un credit bancar în valoare de 28.500 de euro, scadent în anul 2018. În anul fiscal trecut, a câştigat, în calitate de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Cultură, suma de 39.936 de lei.
 
În declaraţia de interese menţionează însă doar calităţile de membru de sindicat şi membru al Asociaţiei „Dobrogea - Istorie şi Civilizaţie.
 
În secțiunea „Documente“, puteţi consulta declarațiile de avere și de interese la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii