Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal SA, declaraţii de avere Florin Alexandru Stan, şef Birou Tehnologia Informaţiei şi Telecomunicaţii, deţine un apartament şi o maşină (documente)

ro

27 Jan, 2018 00:00 2935 Marime text
Florin Alexandru Stan, şef Birou Tehnologia Informaţiei şi Telecomunicaţii în cadrul Oil Terminal, a consemnat în declaraţia de avere completată în mai 2016 că nu deţine terenuri, însă are o jumătate dintr-un apartament în Constanţa.
 
Florin Alexandru Stan are în parcare, conform declaraţiei de avere, un automobil marca Skoda Octavia, fabricat în 2008. În ceea ce priveşte veniturile anuale, Florin Alexandru Stan a consemnat suma de 44.404 lei. Asta în timp ce soţia sa, angajată la DGFP Constanţa, a câştigat suma de 41.915 lei.
 
În declaraţia de avere completată în mai 2017, Florin Alexandru Stan, şef Birou Tehnologia Informaţiei şi Telecomunicaţii în cadrul Oil Terminal, a menţionat acelaşi apartament şi automobilul marca Skoda Octavia, fabricat în 2008. În această declaraţie de avere, Florin Alexandru Stan a notat un venit anual de 50.645 de lei, în timp ce soţia sa câştigat 47.791 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Florin Alexandru Stan, şef Birou Tehnologia Informaţiei şi Telecomunicaţii în cadrul Oil Terminal. 
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii