Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Costel Ciobănel, consilier județean la CJ Constanța deține doar un autoturism Peugeot 607 (DOCUMENTE)

ro

02 Jul, 2023 12:50 1233 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese al lui Marius Costel Ciobănel, consilier județean.  

În declaraţia de avere completată la data de 13.06.2023, Ciobănel a declarat doar că deține  un autoturism marca Peugeot 607, an de fabricație 2002, dobândit prin contract de vânzare -cumpărare.  

În declaraţia de interese completată  la data de 13.06.2023, consilierul județean a menționat calitatea sa de membru în Biroul Executiv al Partidului Social Democrat. 


Averea și interesele în 2022

Potrivit declarației de avere și celei de interese completate în anul 2022, consilierul județean a făcut aceleași precizări ca și în cele completate în anul 2023.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și: Averea și interesele Ioanei Claudia Dobre, consilier local la Primăria Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii