Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Tone, comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

10 Mar, 2023 00:00 1679 Marime text
  • Familia Tone deține o casă și un autoturism Hyundai
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Manuelei Tone, comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă în anul 2022, deține o casă de locuit la Constanța, dobândită alături de soț prin construire în anul 2018, cu o suprafață totală de 215 mp. Ca vehicule deține un autoturism marca Hyundai, fabricat în anul 2005. Soții Tone nu au alte bunuri.
 
Ca venituri, pe ultimul an fiscal raportat, Manuela Tone a declarat un venit de 51.232 lei de la Garda Națională de Mediu, în timp ce soțul a obținut 41.180 lei de la Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL, dar și suma de 6.000 lei pentru consultanță prin PFA. Pentru copil, au obținut o alocație de stat pentru copii de 1.070 lei.
 
Conform declarației de interese, Tone Manuela este membru în cadrul Sindicatului Gărzii Naționale de Mediu.
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Manuelei Tone.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Averea și interesele comisarului Cristian Sima de la Garda de Mediu. Soția deține o firmă la Tuzla (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii