Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:15 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără colecţii de artă sau datorii la bănci Din averea Mădălinei Cliante, inspector la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa (documente)

ro

23 Nov, 2015 00:00 1288 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, vă prezentăm averea Mădălinei Cliante, inspector în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Constanţa. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completată în luna mai 2015 şi postată pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Integritate, Mădălina Cliante deţine un apartament de 27 mp, cumpărat în anul 2004. Aceasta are în garaj un automobil Daewoo Matiz, fabricat în anul 2008. Mădălina Cliante nu declară bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul naţional sau universal a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, nu sunt menţionate conturi bancare sau alte plasamente şi investiţii.
 
Mădălina Cliante nu are nici datorii către instituţii bancare. În anul 2014, a câştigat 18.822 de lei de la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa, iar soţul său a adus în casă 20.652 de lei de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, unde lucrează ca muzeograf. La aceste venituri se adaugă suma de 1.008 lei, reprezentând alocaţiile celor doi copii minori.
 
În declaraţia de interese, Mădălina Cliante  menţionează calitatea de membru al Asociaţiei „Dobrogea - Istorie şi Civilizaţie“ şi al Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici.
 
În secţiunea Documente, puteţi consulta declarațiile de avere și de interese ale inspectorului Mădălina Cliante.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii