Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Şeful Biroului Contabilitate, Lenuţa Becheru, cu două terenuri agricole şi un automobil (document)

ro

28 Jan, 2016 00:00 2044 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele şefului Biroului Contabilitate Lenuţa Becheru.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în luna mai 2015, Lenuţa Becheru deţine câte jumătate din două terenuri agricole: unul de 7,3 hectare, dobândit în anul 2014, şi unul de 6,67 hectare, moştenit în 2014. La acestea se adaugă jumătate dintr-un apartament de 76 mp, dobândit în 1983, jumătate dintr-o casă de locuit de 96 mp, moştenită în anul 2014, precum şi jumătate dintr-o casă de 620 mp, moştenită în anul 2104. Lenuţa Becheru conduce un automobil Renault Clio Symbol, fabricat în anul 2006.
 
Şeful Biroului Contabilitate din cadrul CET Constanţa nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. Pe de altă parte, nu are datorii către instituţii bancare, dar nici conturi sau depozite bancare.
 
În anul fiscal 2014, Lenuţa Becheru a câştigat 35.066 de lei de la Electrocentrale Bucureşti, 12.041 de lei de la Electrocentrale Constanţa şi  996 de lei de la CAR, filiala Electrocentrale Constanţa.
 
Soţul său a adus în casă 22.800 de lei, de la Casa Judeţeană de Pensii, precum şi suma de 900 de lei, încasată pentru servicii acordate în calitate de evaluator.
 
Din declaraţia de interese completată în luna mai 2015, aflăm că şeful Biroului Contabilitate nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese ale şefului Biroului Contabilitate, Lenuţa Becheru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii