Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:30 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Ce a trecut în declaraţia de avere şeful Biroului Administrativ al Electrocentrale Constanţa, Dan Mocanu (document)

ro

02 Feb, 2016 00:00 1003 Marime text

 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele şefului Biroului Administrativ, Dan Mocanu.
 
Un teren intravilan de 500 mp şi o casă de 158 mp, dobândite în 2002, sunt proprietăţile imobiliare ale şefului Biroului Administrativ, potrivit declaraţiei de avere din mai 2015. Dan Mocanu conduce un automobil Ford Fiesta, fabricat în anul 2007. Acesta nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. Şeful Biroului Administrativ nu are nici datorii, dar nici depozite bancare.
 
În ceea ce priveşte veniturile, Dan Mocanu a câştigat, în anul fiscal 2014, 25.370 de lei de la Electrocentrale Bucureşti şi 9.012 lei de la Electrocentrale Constanţa. La rândul ei, soţia sa a contribuit la bugetul familiei cu suma de 9.426 de lei. Din declaraţia de interese completată în luna mai 2015, aflăm că şeful Biroului Administrativ este asociat în SC Energ Litoral SRL, societate aflată în prezent în lichidare.
 
În secţiunea „Documente“ sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese ale lui Dan Mocanu.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii