Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:15 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doar un apartament în Constanţa Averea lui Ionuţ Fîntînă, consilierul judeţean fără niciun fel de interese (documente)

ro

23 Jun, 2015 00:00 1668 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere pe anul 2014 a lui Ionuţ Fîntînă, consilier liberal (fost PDL) în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.
 
La capitolul „Clădiri“, în declaraţia consilierului PDL Ionuţ Fîntînă, depusă în iunie 2015, figurează o casă în localitatea Cogealac, dobândită în 2006, prin donaţie, în suprafaţă de 120,19 mp, şi un apartament în municipiul Constanţa, dobândit în 2007, prin „contract de întreţinere“, în suprafaţă de 45,47 mp.

Consilierul judeţean nu declară că ar deţine terenuri, bunuri mobile sau imobile, active financiare, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Fîntînă nu are conturi şi depozite bancare, plasamente şi investiţii directe, dar nici datorii.
Cât despre venituri, în declaraţia consilierului PDL regăsim un salariu în sumă de 8.408 lei, de la CJC, precum şi un venit de la „Europan Asig Consult“ de 2.448 de lei, dublu faţă de anul trecut, când declara 1.212 lei din aceeaşi sursă. La aceste sume se adaugă şi salariul soţiei, obţinut de la Grădiniţa nr. 2, în sumă de 8.532 de lei, precum şi alocaţia copilului, de 504 lei.
În declaraţia de interese, alesul judeţean nu a completat nicio rubrică, nici măcar pe aceea privind apartenenţa politică.
 
În ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului judeţean.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii