Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:06 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul adjunct al Casei Judeţene de Pensii Constanţa, Gabriela Goschin, fără conturi bancare şi datorii (documente)

ro

09 Oct, 2015 00:00 1517 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Gabriela Goschin, directorul adjunct al Casei Judeţene de Pensii Constanţa, deţine, potrivit declaraţiei de avere completate în luna mai 2015, 1/3 dintr-un teren intravilan de 392 mp. În document se mai precizează că soţul său a moştenit în anul 2004 jumătate dintr-o casă de locuit de 64 mp. În anul fiscal 2014, directorul adjunct al Casei Judeţene de Pensii Constanţa a câştigat suma de 78.721 de lei, iar de la CCINA Constanţa, unde a activat ca lector, 282 de lei. Gabriela Goschin nu are însă bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii şi obiecte de artă şi de cult a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro şi nici conturi, depozite bancare şi plasamente şi investiţii directe. De asemenea, nu are datorii.
 
Din declaraţia de interese completată în anul 2015, aflăm că Gabriela Goschin nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale directorului adjunct al Casei Judeţene de Pensii Constanţa, Gabriela Goschin, sunt disponibile în secţiunea „Documente“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii