Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dima Alexandru Cristian, consilier județean la CJ Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

06 Jul, 2023 14:01 1179 Marime text

 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese al lui Dima Alexandru Cristian, consilier județean la CJ Constanța.
 
În declaraţia de avere completată la data de 10.06.2023, Dima a declarat  venituri din salariu în valoare de 100.018 lei de la CNAPMC, Incinta Port Constanța, Gara Maritimă, 13.140 lei ca și consilier județean la CJ Constanța.
 
În declarația de interesele completată în anul 2023, consilierul județean  a declarat calitatea sa de Membru Consiliul de Administrație al Csei Delfinul Constanța și membru supleant la Consiliul de Administrație în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
 
Tot în cadrul declarației de interese, Dima a mai declarat și calitatea sa de Secretar General Adjunct la PNL Constanța-Biroul Politic Local.

 
Averea și interesele în 2022

Potrivit declarației de avere și celei de interese completate în anul 2022, distinct față de mențiunile din 2022, consilierul județean a declarat la capitolul active financiare un cont curent la ING Constanța dechis în anul 2017 cu un sold de 9.372 lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Tribunalul Constanța a validat dosarele supleanților care îi vor înlocui pe aleșii care s-au retras din Consiliul Județean Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii