Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:08 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Vasilică Crivăț, inspector ecolog la ARBDD Tulcea, deține un teren și un autoturism (DOCUMENTE)

ro

16 Nov, 2021 00:00 867 Marime text
 

 
  • Vasilică Crivăț este inspector ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
  • În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției în 2021, Vasilică Crivăț a înscris un teren intravilan și un autoturism.
  • Vasilică Crivăț nu a declarat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Vasilică Crivăț, inspector ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea (SCR Murighiol) şi domiciliat în Tulcea.
 
În declarația de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, înregistrată pe 21 mai 2021, Vasilică Crivăț a menționat că, împreună cu familia, deține un teren intravilan și un autoturism. În suprafață de 450 de metri pătrați, terenul este intravilan, dobândit în 2018, iar titular (cu 100% cotă parte) este Vasilică Crivăț. 
 
Autoturismul este marca Volkswagen, are anul de fabricație 2010 și a fost dobândit prin vânzare - cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Vasilică Crivăț a înscris venituri din salarii, astfel: Vasilică Crivăț - 35.401 (monedă neprecizată, salariu de la ARBDD); Andreea Crivăț, Delia Crivăț (copii) - alocație stat.
 
Vasilică Crivăț nu a declarat interese, la fel ca în declarațiile depuse pe 26 mai 2020 și pe 3 iunie 2019.
 
Declarația de avere depusă pe 26 mai 2020 cuprinde un teren intravilan și un autoturism Volkswagen, veniturile familiale fiind salariul anual al lui Vasilică Crivăț de la ARBDD - 37.491 lei și alocația copilului Delia Crivăț (1.602 lei). 

 
În declarația de avere de pe 26 mai 2019, sunt menționate un teren intravilan dobândit în 2018, în suprafață de 460 de metri pătrați, cu Vasilică Crivăț titular (100% cotă parte) și un autoturism Volkswagen Caddy (an de fabricație 2008), obținut prin vânzare - cumpărare. Venitul anual înscris este de natură salarială, obținut de Vasilică Crivăț de la ARBDD (ca inspector ecolog), în valoare de 19.573 lei.   
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Vasilică Crivăț.

Ti-a placut articolul?

Comentarii