Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Sergiu Săvulescu, șef district la Secția Drumuri Naționale Fetești, deține mai multe bunuri (DOCUMENTE)

ro

20 May, 2022 00:00 1270 Marime text
  • Conform declarației de avere depusă la data de 10 martie 2022, Săvulescu Sergiu deține un apartament, alături de soție, în Fetești Gară
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Sergiu Săvulescu, șef district în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța – Secția Drumuri Naționale Fetești.
 
Conform declarației de avere depusă la data de 10 martie 2022, Săvulescu Sergiu deține un apartament, alături de soție, în Fetești Gară, județul Ialomița, achiziționat în anul 1992, cu o suprafață de 74,12 mp. În 2019, soții Săvulescu a cumpărat și un apartament de 59,68 mp, la Constanța. Totodată, deține un autoturism marca Hyundai, fabricat în 2018.
 
Săvulescu are un credit contractat în 2019, scadent în 2023, cu o valoare totală de 20.000 lei. Ca venituri, Sergiu Săvulescu a declarat un venit de 63.677 lei de la DRDP Constanța, în timp ce soția a încasat 45.207 lei în calitat ede economist la DRDP Constanța.
 
Conform declarației de interese, este deținător la PFA Săvulescu Sergiu. Totodată, are calitatea de membri în cadrul Sindicatului Elie Radu.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese lui Sergiu Săvulescu.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declarații de avere: Gabriel Pătru, șef district la Secția Drumuri Naționale Tulcea, deține mai multe bunuri (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii