Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Petru Aștileanu, consilier superior la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, a moștenit un teren la Cluj-Napoca (documente)

ro

09 Sep, 2021 00:00 2060 Marime text



 
  • Vilmos Petru Aștileanu este consilier superior la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
  • În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției, Adrian Gorcea a menționat două terenuri, un apartament, o casă și o mașină.
  • Vilmos Petru Aștileanu nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Vilmos Petru Aștileanu (consilier superior la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării).

În declarația de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, completată pe 19 mai 2021, Vilmos Petru Aștileanu a menționat că deţine împreună cu familia două terenuri, un apartament, o casă și un autoturism. Conform datelor înscrise în document, cele două terenuri sunt intravilane, la unul (localizat în Cluj-Napoca, în suprafață de 5.583 metri pătrați) fiind proprietar Petru Aștileanu, iar la celălalt (aflat în satul tulcean Trestenic, cu o suprafață de 3.870 de metri pătrați) - soția sa, Dana Aștileanu. Consilierul superior la ARBDD a dobândit terenul în 2008, prin moștenire, iar soția sa, în 2002, prin vânzare - cumpărare.  

Petru Aștileanu este proprietar și pentru un apartament la Tulcea, în suprafață de 26,26 metri pătrați, pe care l-a cumpărat în 1992, în timp ce Dana Aștileanu figurează ca proprietar și pentru o casă de locuit, de 68 de metri pătrați, la Trestenic, achiziționată prin cumpărare, în 2002.
 
Mașina înscrisă în declarația de avere este un Opel Zafira, cu an de fabricație 1999, achiziționată prin cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Petru Aștileanu a menţionat venituri din salarii, astfel: 46.864 lei lei - salariul său de la ARBDD (Tulcea) - în calitate de consilier superior; 79.896 lei - Dana Aștileanu (expert superior la DGASPC Tulcea).

Petru Aștileanu nu a menționat interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Petru Aștileanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii