Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:04 04 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Luminița Crudu, auditor la Curtea de Conturi a României, deține case și terenuri la Constanța (DOCUMENTE)

ro

17 Sep, 2023 14:39 682 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Luminiței Crudu, auditor la Curtea de Conturi a României, documente preluate de pe site-ul oficial al ANI.

În ultima declarație de avere, depusă pe 11 iunie 2023, Crudu a menționat că deţine un teren agricol și două terenuri intravilane, situate în Constanța.

Conform datelor înscrise în document, aceasta mai deține și două case de locuit, ambele dobândite prin contract de vânzare-cumpărare și situate în Constanța.

În ceea ce privește mașina pe care o conduce Luminița Crudu, este vorba despre un autoturism, marca Audi A6, an de fabricaţie 2005, fost dobândit prin vânzare - cumpărare.

Crudu a înscris în declarația de avere și trei credite: unul la Alpha Bank România, altul la Garanti BBVA și unul la Lungu Daniela.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, auditorul a menţionat venituri din salarii (moneda precizată fiind ron), astfel: 100.554 ron, venit obținut de la Curtea de Conturi a României, venitul de 57.221 ron, venit al soțului de la o societate comercială din Constanța, ca director de marketing, dar și bursa și alocația copilului în valoare de 4.716 ron.

În declarația de avere depusă în luna iunie a anului 2023, a menționat calitatea sa de membru în Sindicatul Național al auditorilor publici externi din România.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Luminiței Crudu.


Citește și:

UPDATE Secretomanie în instituțiile subordonate CJCContractul a expirat iar Curtea de Conturi îl consideră nelegal. Delfinii ”refugiați” din Ucraina vor părăsi Delfinariul din Constanța?! (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii