Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:55 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Laura Cioroiu, inspector ecolog la ARBDD Tulcea - o maşină, un teren agricol, două apartamente şi trei depozite bancare (documente)

ro

26 Oct, 2021 00:00 823 Marime text

 

 
• Laura Cioroiu este inspector ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
• În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției, Laura Cioroiu a înscris un teren agricol, două apartamente, o maşină şi trei depozite bancare.
• Laura Cioroiu nu a menționat interese.
  
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Laurei Cioroiu, inspector ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea şi domiciliată în Tulcea.
 
În declarația de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, înregistrată pe 26 mai 2021, Laura Cioroiu a menționat că, împreună cu familia, deține un teren agricol, două apartamente și o maşină. În suprafaţă de şapte hectare, terenul agricol este în localitatea Mihail Kogălniceanu şi a fost dobândit în anul 2014, prin vânzare - cumpărare, coproprietari (cu cotă parte 50%) fiind Laura Cioroiu şi soţul acesteia, Marian Cioroiu.
 
Apartamentele sunt în Tulcea şi au fost dobândite prin cumpărare, primul, cu suprafaţa de 89 metri pătraţi (la care Marian Cioroiu are cotă-parte 1 / 2) - în 2004, iar cel de-al doilea, cu Laura şi Marian Cioroiu coproprietari (cu 1 / 2 cotă-parte) şi în suprafaţă de 54 de metri pătraţi - în 2015.  
 

Autoturismul este marca Marcedes, an de fabricaţie 2017 şi a fost achiziţionat prin cumpărare.
  
În declarația de avere, Laura Cioroiu a menționat și trei depozite bancare sau echivalente, la Raiffeisen Bank, deschise în: 2009 (în valoare de 50.000 de euro), 2018 (36.000 de lei) şi 2019 (11.000 de euro).
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Laura Cioroiu a înscris venituri din salarii şi din activităţi agricole, astfel: Laura Cioroiu - 34.821 lei (salariu de la ARBDD), 7.800 lei (stimulent inserţie); Marian Cioroiu - 35.000 de euro (salariu de la Reforcons SRL); Robert Cioroiu (copil) - 1.988 lei (alocaţie de stat); Rebeca Cioroiu - 1.988 lei (alocaţie de stat); Laura Cioroiu şi Marian Cioroiu - 3.500 lei (venituri din activităţi agricole, teren agricol Mihail Kogălniceanu).
 
Laura Cioroiu nu a menționat interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Laurei Cioroiu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii