Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Fostul viceprimar al Medgidiei, Sorin Petrică Țuțuianu, membru în CA al CT BUS SA, fără bunuri imobile (documente)

ro

10 Aug, 2021 00:00 3870 Marime text
  • Sorin Petrică Țuțuianu este membru în Consiliul de Administrație al CT BUS SA
  • A fost viceprimar al municipiului Medgidia și lucrează, în prezent, la Registrul Auto Român
  • Nu are bunuri imobile. Deține un singur autoturism
  • Are un cont bancar cu 9.000 de euro


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Sorin Petrică Țuțuianu, membru în Consiliul de Administrație al CT BUS SA.
 
Conform declarației de avere, depusă la data de 14.04.2021, urcată ulterior pe portalul oficial al CT BUS SA, Țuțuianu este domiciliat în Medgidia, dar nu are teren sau locuință. Conduce un Volkswagen Passat, fabricat în 2001. În 2021 a deschis un depozit bancar la BCR, unde are un sold de 9.000 de euro. Ca venituri, a declarat un salariu de 121.363 lei de la Registrul Auto Român.
 
În declarația de interese nu a completat nimic. Conform CV-ului acestuia, a studiat la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității din Brașov, unde a primit titlul professional de inginer mechanic – autovehicule rutiere. Din anul 2021, este șef reprezentanță Registrul Auto Român – RA Constanța. Anterior, a ocupat funcția de inginer mecanic, auditor în cadrul Organismului de Certificare a Sistemelor de Management, pentru Centrul Zonal I, din cadrul RAR.
 
A fost o lună administrator în CA al Oil Terminal SA. Între 2008 și 2012 a fost viceprimarul municipiului Medgidia. Între 2004 și 2008 a fost consilier local la Medgidia. Între timp, a făcut parte din AGA al Congaz SA și din AGA la Edilmed SA.
 
Totodată, ce este interesant este că are licență pentru scafandru autonomy nivel Advanced open water diver. Are și certificate internațional de conducător de ambarcațiune de agreement – clasa CD.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Sorin Petrică Țuțuianu, dar și CV-ul acesteia.
 
Citește și:

 Iorgu Paraschiv, membru provizoriu CA CT BUS SA, un apartament, o mașină și pensie de la MApN (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii