Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Stan Romică, primar al comunei Amzacea, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

26 Jul, 2023 16:06 1190 Marime text



 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese a lui Stan Romică, primar al comunei Amzacea.
 
 
În declaraţia de avere completată la data de 15.06.2023, primarul a declarat că deține trei terenuri intravilane, toate situate în Amzacea și dobândite prin contracte de vânzare- cumpărare.
 
Primarul mai deține, potrivit documentului și o casă de locuit tot în Amzacea dobândită în anul 2009, cu o suprafață de 88 m2.
 
În ceea ce privește veniturile, primarul a declarat un venit de 58.404 lei, ca primar, de la Primăria Amzacea și suma de 115.000 lei, dividende de la Romstan SRL.
 
La capitolul Venituri din pensii, Stan a declarat suma de 35.460 lei ca pensie de la Casa Județeană de Pensii Constanța și suma de 19.716 lei pensie a soției.
 
În declarația de interese completă în anu 2023, primarul a declarat calitatea de asociat în cadrul Romstan SRL Constanța. 
 
 
Averea și interesele în 2022
 
Potrivit declarației de avere completate în anul 2022, acesta făcea aceleași precizări ca și în declarația făcută în anul 2023.
 
Nici în declarația de interese completată în anul 2022, nu a făcut alte mențiuni.
 

În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Stan Romică, primar al comunei Amzacea.

 
 
Despre Romstan SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 26 iulie, societatea a fost fondată la data de 19 ianuarie 1993 și are o vechime de 30 ani. 
 
Romstan SRL are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. Firma are sediul social pe strada Amzacei, nr. 27, județ Constanța.
 
Cifra de afaceri pentru anul 2022 arată în felul următor: o cifră de afaceri de 2.944.408 lei, un profit de 199.462 lei la un număr de cinci angajați. 

Asociația sunt Stan Aspazia și Stan Romică (numele lui mai apare și în firma Rodavias SRL). Administrator al societății este Stan Aspazia. Numele ei mai apare și în firma Rodavias SRL. 
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  



Citește și: 


Primăria Amzacea, demersuri la Mediu pentru înființarea rețelei de canalizare în satele Casicea și General Scărișoreanu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii