Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Nina Carmen Anghel, șef serviciu la ARSVOM deține două apartamente și un autoturism (DOCUMENT)

ro

03 Jan, 2024 19:38 1061 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ninei Carmen Anghel, șef serviciu la Agenția Română pentru Salvarea Vieții Omenești Pe Mare (ARSVOM).

În cea mai nouă declarație de avere, completată pe 20 aprilie 2023, Nina Carmen Anghel a menționat că deține ½ dintr-un apartament de 56 mp în Constanța, dobândit în anul 1985 și un apartament de 39 mp tot în Constanța dobândit în anul 2022.

Nina Carmen Anghel deține un autoturism Ford Fiesta an de fabricație 2012.

În anul 2022 a contractat un credit bancar de la BRD scadent în 2027, în valoare de 132.000 lei.

La Rubrica Venituri a menționat salariul de la ARSVOM de 56.712 lei și salariul primit de la SC Andromeda Serv SRL Constanța, de 24.000 de lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2023 nu a menționat nimic.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Ninei Carmen Anghel. 

Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele lui Iulian Crețu, directorul general ARSVOM (DOCUMENTE)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii