Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 25 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Marius - Cosmin Caraula, inginer șef la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

10 Mar, 2024 17:00 795 Marime text

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marius - Cosmin Caraula, inginer șef la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral Constanța.
 
În ultima declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al ABADL, completată pe 21 februarie 2024, Marius - Cosmin Caraula a menționat două apartamente, un autoturism și trei active financiare.  
 
Ambele apartamente sunt în municipiul Constanța, au fost achiziționate prin contract de vânzare - cumpărare, în 1999, respectiv în 2010, iar Marius - Cosmin Caraula și soția sa, Cerasela Iuliana Caraula (care lucrează și ea la ABADL, ca șef laborator), sunt coproprietari, cu 50% cotă parte. Fiecare apartament are suprafața de 40 de metri pătrați.   
 
Autoturismul este marca Volvo S40, an de fabricație 2004 și a fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Activele financiare sunt de tipul depozit bancar sau echivalente, fiind deschise la BRD-SGS, în anii 2008 (sold / valoare la zi - 8498.62 lei) și 2012, două (6093.51 euro, respectiv 5163.12 dolari).   
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume provenite din salarii, astfel: Marius - Cosmin Caraula - 81.519 lei (de la ABADL, pentru inginerie - contract individual de muncă); Cerasela Iuliana Caraula – 67.982 lei (de la ABADL, pentru inginerie - contract individual de muncă) și 900 lei (auditor - de la Renar București).
 
Ca interese, Marius - Cosmin Caraula a declarat calitatea de membru în Sindicatul Apele Dobrogea Litoral.
 
Declarații anterioare
 
În cele două seturi de declarații de avere și de interese completate pe 9 mai 2023 (un set ca inginer șef, un set ca personal care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Administrația Bazinală De Apă Dobrogea - Litoral), Marius - Cosmin Caraula a menționat cele două apartamente, autoturismul Volvo S40 și cele trei depozite bancare, cu sold / valoare la zi de 8347.37 lei (cel din 2008), 6066.58 euro și 5083.84 dolari (cele deschise în 2012).
  
Veniturile anuale ale familiei Caraula au cuprins salariile soților, de la ABADL: 72.000 lei - Marius - Cosmin Caraula și 65.000 lei - Cerasela Iuliana Caraula - 67982 lei (pentru inginerie - contract individual de muncă).
 
Ca interese, Marius - Cosmin Caraula a menționat tot calitatea de membru în Sindicatul Apele Dobrogea Litoral.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui
Marius - Cosmin Caraula.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 

Citește și:
 
Declarații de Avere Constanța
Averea și interesele Ceraselei Iuliana Caraula, șef laborator la ABADL (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii