Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Emilia Văleanu, șef birou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

ro

23 Jan, 2024 17:00 832 Marime text
  • La categoria venituri, Emilia Văleanu a punctat un salariu de 102.226 lei obținut din funcția de șef birou la DSVSA Constanța, iar soțul, Vasile Văleanu, a încasat 21.000 lei de la Sinapsa Top SRL
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Emiliei Văleanu, Șef birou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, documente preluate de pe site-ul oficial al DSVSA. 
   
 
Conform declarației de avere depusă în mai 2023, deține o casă de locuit, alături de soț, la Ovidiu, județul Constanța, în suprafață de 140 mp, construită în 2012. La București, soții Văleanu dețin două apartamente, de 45 mp, respectiv 72 mp, achiziționate în 2019 și 2020.
 
Emilia Văleanu nu a precizat că deține alte bunuri. În schimb, este menționat un credit contractat în 2022, scadent în 2027, la Unicredit, cu o valoare de 120.000 lei.
 
La categoria venituri, Emilia Văleanu a punctat un salariu de 102.226 lei obținut din funcția de șef birou la DSVSA Constanța, iar soțul, Vasile Văleanu, a încasat 21.000 lei de la Sinapsa Top SRL, în calitate de administrator.
 
Conform declarației de interese, Emilia Văleanu este asociat în Sinapsa Top SRL. Totodată, face parte din Colegiul Medicilor Veterinari din România – Filiala Constanța, Asociația Generală a Medicilor din România – Filiala Constanța și Sindicatul Camera Veterinarilor din Județul Constanța.
 

Despre Sinapsa Top SRL

 
Firma este fondată în anul 2001, conform termene.ro, iar pe anul 2022 a raportat 3 salariați, o cifră de afaceri de 429.631 lei, cu o pierdere de 33.152 lei. Sediul social este în Ovidiu, pe strada Podului nr. 29A, județul Constanța. Conform portalului amintit mai sus, firma se ocupă de „Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominate de produse alimentare, băuturi și tutun”. Firma are două puncte de lucru, în localitatea Nuntași, pe strada Albatrosului și în localitatea Independența.
 
Asociați în firmă sunt Vasile Văleanu – 60% și Emilia Văleanu – 40%, iar administrator este Vasile Văleanu.
 
Vasile Văleanu mai apare ca asociat unic în M&G Victoria Com SRL, firmă fondată în 1992, cu un profit de 231.202 lei pe anul 2022 (în creștere cu 4707% față de anul fiscal anterior), la o cifră de afaceri de 459.904 lei. Sediul social este în Viroaga, județul Constanța, activitatea principală fiind de „Transporturi rutiere de mărfuri”.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Emiliei Văleanu.




Citește și

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Ecaterinei Tănase, șef birou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii