Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Nicoletei Florescu, șef Serviciul Topografie, Cadastru și Cartografie Digitală (DOCUMENT)

ro

20 Oct, 2023 17:00 1028 Marime text
  • Conform declarației de avere completate la data de 3 aprilie 2023, Nicoleta Florescu a cumpărat în anul 2000 un teren intravilan în Constanța. Acesta are o suprafață de 20 mp
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Nicoletei Florescu, șef Serviciul Topografie, Cadastru și Cartografie Digitală.
 
Conform declarației de avere completate la data de 3 aprilie 2023, Nicoleta Florescu a cumpărat în anul 2000 un teren intravilan în Constanța. Acesta are o suprafață de 20 mp.
 
Tot în anul 2000, ea a cumpărat un apartament de 61,30 mp, localizat în Constanța.
 
Nicoleta Florescu nu are înscrise bunuri mobile, conturi bancare sau datorii.
 
Venitul declarat de la Primăria Constanța ajunge la 84.690 de lei.
 
În declarația de interese din anul 2023, Nicoleta Florescu a menționat calitatea de membru în SLSAP (Sindicatul Liber al Salariaților din Administrația Publică).
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Nicoletei Florescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Declarații de avere Nicoleta Florescu - șef Serviciu Cadastru din Primăria Constanța (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii