Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Mircea Alexandru Țăranu, șef serviciu la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

10 Oct, 2023 14:30 1126 Marime text


 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale  Mircea Alexandru Țăranu, șef serviciu la Primăria Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.

În ultima declarație de avere, depusă pe 15.03.2023, a menționat că deține un teren intravilan, dobândit în 2016 prin contract de vânzare-cumpărare, situat în Constanța.
 
Conform datelor înscrise în document, Țăranu mai deține și o casă de locuit dobândită în 2016, prin contract de vânzare-cumpărare, situată în Constanța.

Mircea Alexandru Țăranu a înscris în declarația de avere și un autoturism Opel Astra, an de fabricație 2019, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La capitolul Datorii, acesta a înscris și două credite: unul la First Bank, contractat în 2023 și scadent în 2033, în valoare de 111.000 lei și un alt credit la Banca Trasilvania, contractat în anul 2021 și scadent în 2031, în valoare de 45.000 lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, acesta a menţionat venituri din salarii, astfel: drepturi salariale în valoare de 85.258 lei de la Primăria Constanța, drepturi salariale ale soției în valoare de 32.400 de la Novoline Pharm SRL Tulcea și alocația de stat a copilului în valoare de 2.887 lei, de la AJPIS Constanța.

În declarația de interese, completată la data de 15.03.2023, a menționat calitatea de membru în cadrul SLSAP Constanța.
 
 

Despre Novoline Pharm SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 10 octombrie 2023, societatea a fost înființată la data de 18 august 2015. Firma are sediul pe Strada Isaccei, Nr. 7, Tulcea, Județ Tulcea.    

Novoline Pharm SRL are ca obiect de activitate comerț cu ridicata al produselor farmaceutice.  

Situația financiară pentru anu 2023 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 191.179.683 lei, un profit de 5.071.020 lei la un număr de 53 de angajați.

Asociați sunt Călin Marin și Mini Farm SA.  Administrator este Călin Marin. Numele Călin Marin apare și în Mini Farm SA.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Mircea Alexandru Țăranu.


Citește și:

Declarații de avere. Patru terenuri, trei apartamente și două autoturisme. Averea și interesele Fulviei Antonela Dinescu, secretarul Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii