Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Brândușei Negru, secretar general, UAT comuna Castelu (DOCUMENTE)

ro

11 Apr, 2024 17:00 831 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Brândușei Negru, secretar general cu delegație al UAT comuna Castelu, județul Constanța
  • Potrivit declarației de avere, completată în anul 2023 și aferentă anului 2022, Negru a declarat că deține 50% dintr-un teren intravilan de 700 mp dobândit în 1993 și 50% dintr-o casă de 200 mp, dobândită în același an. Ambele bunuri sunt situate în comuna Castelu
  • Secretarul general al UAT comuna Castelu, județul Constanța deține și un automobil Dacia, an de fabricație 2006
  • La capitolul „venituri”, Brândușa Negru a încasat în ultimul an fiscal aferent depunerii declarației, salarii de 51.332 lei ca inspector la Serviciul de Taxe și Impozite, în timp ce, soțul său a avut venituri în sumă de 75.307 în calitate de angajat la Serviciul Fiscal Medgidia


 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Brândușei Negru, secretar general cu delegație al UAT comuna Castelu, județul Constanța.
 
Potrivit declarației de avere, completată în anul 2023 și aferentă anului 2022, Negru a declarat că deține 50% dintr-un teren intravilan de 700 mp dobândit în 1993 și 50% dintr-o casă de 200 mp, dobândită în același an. Ambele bunuri sunt situate în comuna Castelu.

Secretarul general al UAT comuna Castelu, județul Constanța deține și un automobil Dacia, an de fabricație 2006.

La capitolul „venituri”, Brândușa Negru a încasat în ultimul an fiscal aferent depunerii declarației, salarii de  51.332 lei ca inspector la Serviciul de Taxe și Impozite, în timp ce, soțul său a avut venituri în sumă de 75.307 în calitate de angajat la Serviciul Fiscal Medgidia.

În declarația de interese, Brândușa Negru a notat că este membru al Sindicatului Tomis, afiliat FNSA Cartel Alfa.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Brândușei Negru.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Dinu, secretar general, UAT comuna Albești (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii