Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Aurelian Pindic, membru în CA la Spitalul Județean de Urgență Constanța deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

ro

08 Feb, 2024 21:58 997 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Aurelian Pindic, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Potrivit declarației de avere completate în martie 2023 Aurelian Pindic  deține 50% dintr-un apartament de 74 mp în Constanța, dobândit în anul 1998 și un autoturism Opel Corsa, an de fabricație 2007.

În 17 noiembrie 2022 a vândut un teren intravilan pentru care a încasat suma de 37.000 de euro.

Pindic deține un depozit bancar la ING Bank Romania deschis în anul 2018 în care are 115.000 de lei.

La rubrica venituri a menționat salariul de auditor superior la DSP Constanța de 60.000 de lei, salariul soției, contabil șef la Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva, CSEI Maria Montessori Constanta de 50.614 lei, o pensie militară de stat de 86.352 lei, precum și indemnizația de membru CA al SCJU Constanța de 218 lei.

În declarația de interese completată în martie 2023 a menționat calitatea de membru titular în CA al SCJU Constanța și cea de membru în SN Forța Legii.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și: 

Declarații de avereAurelian Pindic, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova, deține o jumătate dintr-un teren agricol (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii