Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Ce avere are Dan Baltag, șef birou la Primăria Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

ro

08 Oct, 2023 12:30 1066 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Dan Baltag, șef birou la Primăria Municipiului Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.



În ultima declarație de avere, depusă pe 25.05.2023, Baltag a menționat că deţine trei terenuri intravilane. Toate acestea sunt situate în Constanța ș au fost dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.

Acesta mai deține și o casă de locuit, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare în 1994 și situată în Constanța.

Conform datelor înscrise în document, Baltag deține un autoturism marca Renault Megane, an de fabricație 2008, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Dan Baltag a menţionat venituri din salarii, astfel: 94.338 lei, salariu de la Primăria Constanța, 69.987 lei, salariu al soției de la Curtea de Apel Constanța și suma de 7.988 lei, drepturi salariale restante ale soției, tot de la Curtea de Apel Constanța, dar și alocație a copilului în valoare de 2.916 lei de la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.

În declarația de interese, completată la data de 26.05.2023, acesta a declarat calitatea sa de membru în cadrul SLSAP.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Dan Baltag.


Citește și:

Declarații de avere ConstanțaLenuța Petcu din cadrul Primăriei Constanța deține două terenuri și un apartament (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii