Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații Avere Emanuela Alis Geageac, asistent medical șef secție la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizica și Balneologie Eforie Nord

ro

02 Feb, 2024 17:00 913 Marime text
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Conform declarației de avere, deține, alături de soț, un apartament de 66,69 mp la Constanța
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Emanuelei Alis Geageac, având funcţia de asistent medical șef secție la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, documente preluate de pe site-ul oficial al spitalului.
 
Conform declarației de avere, deține, alături de soț, un apartament de 66,69 mp la Constanța, cumpărat în 1998. La Sinaia deține alături de Crăciun Mihaela și soț un apartament de 55 mp, cumpărat în 020. Tot la Constanța, mai au împreună un apartament de 44,34 mp, achiziționat în 2022.
 
De asemenea, soții Geageac mai dețin un autoturism marca Audi fabricat în 2015 și un Renault fabricat în 2016. La Alpha Bank, a declarat un depozit deschis în 2014, cu o valoare la zi de 18.026 euro, și un cont deschis tot în 2014, cu o valoare de 4.540 euro.
 
Ca venituri, Emanuela Alis Geageac a declarat suma de 52.646 lei salariu de la spital, iar soțul a încasat 44.582,95 euro ca ofițer mecanic la Vroon Offshore IT, Italia. Totodată, din calitatea de consilier județean la OAMMGAMR Constanța, Emanuela Alis Geageac a încasat 1.400 lei.
 
Conform declarației de avere, este menționată funcția de consilier județean în cadrul OAMGMAMR Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Emanuelei Alis Geageac


Citește și:

Alina Moineagu, Membru în Consiliul de administrație la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii