Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 13 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

ro

15 Mar, 2024 11:40 487 Marime text
  • Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, deține un apartament și un automobil.
  • Potrivit declarației de interese, Horia-Sorin Corceanu nu deține părți sociale sau acțiuni la societăți comerciale.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral.
 
Potrivit declarației de avere, completată în anul 2023, Horia-Sorin Corceanu are 50% dintr-un apartament de 68 mp, cumpărat în 1993. Acesta conduce un automobil BMW, cumpărat în 2014.
 
Horia-Sorin Corceanu nu deține conturi și depozite bancare, dar nici bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică, obiecte care fac parte din partimoniul cultural național sau univesral a căror valoare depășește 5.000 de euro.
 
În anul 2022, Horia-Sorin Corceanu a câștigat 47.743 lei de la ABADL. 
 
Potrivit declarației de interese, Horia-Sorin Corceanu nu deține părți sociale sau acțiuni la societăți comerciale.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral.

 
 
Citește și:
 
 
Declarații de avere Constanța: Directorul ABADL, Hristu Uzun, averea și interesele. Soția sa lucrează la aceeași instituție (DOCUMENTE)
 
Declarații avere Constanța: Averea și interesele lui Aurelian Caraiani, inspector de specialitate la ABADL (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii