Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:01 23 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere – Raluca Mihai Specialistul în documentația studiilor din cadrul CN APMC nu deține bunuri mobile și imobile (document)

ro

31 Jul, 2017 00:00 1289 Marime text
Raluca Mihai, specialist documentație studii în cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC), a menționat, în declarația de avere completată în mai 2017, un apartament, cu suprafața de 49,24 mp, dobândit prin donație de soțul său, Eduard Daniel Mihai, în 2015.
 
Potrivit aceluiași document, aceasta nu deține bunuri mobile sau imobile. Nu are bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.
 
În ultimul an nu a obținut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depășească 500 de euro.
 
În 2016, Raluca Mihai a încasat venituri în valoare de 35.274 de lei, în calitate de specialist documentație studii, de la CN APM SA Constanța, iar soțul ei a obținut 13.872 de lei, sumă ce reprezintă indemnizația de creștere a copilului. La veniturile familiei s-a adăugat alocația copilului, în valoare de 2.400 de lei.
În declarația de interese completată în anul 2017 nu sunt mențiuni. 
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Ralucăi Mihai, specialist documentație studii în cadrul CN APMC.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii