Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:30 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Petru Radu Şeful Serviciului de Exploatare şi Siguranţă Portuară din cadrul CN APMC conduce un autoturism fabricat în 2016 (document)

ro

01 Aug, 2017 00:00 1276 Marime text

Petru Radu, şef al Serviciului de Exploatare şi Siguranţă Portuară din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC), deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în iunie 2017, 50% dintr-un teren intravilan pe care îl împarte cu soţia sa, Dumitra Radu. Terenul a fost cumpărat în 2007 şi are suprafaţa de 442 mp.
 
Acesta mai deţine, în cote egale cu soţia sa, o casă construită în 2016, cu suprafaţa de 320,37 mp, care nu este încă finalizată. De asemenea, are două autoturisme: unul marca Volkswagen Polo Classic, fabricat în 2001, şi un Jeep fabricat în 2016.
 
Petru Radu nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Nu are nici conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii sau forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depăşească 5.000 de euro.
 
În ultimul an nu a obţinut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depăşească 500 de euro.
 
Conform declaraţiei completate în 2017, şeful Serviciului de Exploatare şi Siguranţă Portuară din cadrul CN APMC a contractat, în 2015, un credit în valoare de 88.900 de lei, scadent în 2020, şi unul în 2016, în valoare de 105.998 de lei, scadent în 2021.
 

În 2016, acesta a încasat venituri în valoare de 69.004,00 de lei, de la CN APMC, iar soţia sa a obţinut 42.721 de lei, în calitate de inspector SSM, de la ITM, şi 300 de lei, în urma desfăşurării unei activităţi didactice, de la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

În declaraţia de interese completată în anul 2017 nu sunt menţiuni. 

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Petru Radu, şef al Serviciului de Exploatare şi Siguranţă Portuară din cadrul CN APMC.

 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii