Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Otilia Ifimov Şefa Departamentului de Achiziţii Publice din cadrul CN APMC, cu o colecţie de obiecte de cult, artă şi bijuterii estimată la 40.000 de euro (document)

ro

19 Jul, 2017 00:00 2745 Marime text
Otilia Ifimov, şef Departament Achiziţii Publice din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC), deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în martie 2017, 50% cotă-parte dintr-un teren intravilan, pe care îl împarte cu Marian Sofronie. Terenul a fost cumpărat în 1999 şi are suprafaţa de 300 mp.
 
Aceasta deţine cu Marian Sofronie, în cote egale, un apartament şi un spaţiu comercial/de producţie. Apartamentul a fost dobândit în 2004, prin contract de vânzare-cumpărare, şi are suprafaţa de 80 mp. Spaţiul comercial/de producţie a fost construit în regie proprie, în perioada 2000 - 2005, şi are suprafaţa de aproximativ 500 mp.
 
Şefa departamentului de Achiziţii Publice conduce un autoturism marca Seat, fabricat în 2007 şi dobândit prin leasing, care s-a finalizat prin contract de vânzare-cumpărare. Otilia Ifimov deţine obiecte de cult, artă şi bijuterii, dobândite din 1994 până în prezent, în valoare de aproximativ 40.000 de euro.
 
Nu are conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii sau forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depăşească 5.000 de euro.
 
În ultimul an nu a obţinut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depăşească 500 de euro.
 
În anul fiscal 2016, Otilia Ifimov a încasat venituri în valoare de 62.366 (unitate monetară neprecizată), de la CN APM SA Constanţa, iar copilul ei a primit alocaţie de stat, în valoare de 1.008 (monedă neprecizată). Potrivit declaraţiei de interese completate în anul 2017, aceasta este membră a sindicatului din cadrul CN APM SA Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Otiliei Ifimov, şefa Departamentului de Achiziţii Publice din cadrul CN APM SA Constanţa.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii