Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Marian Potîrnache, șef agenție la DRDP Constanța, a menționat un teren, un apartament, o casă și două mașini (DOCUMENTE)

ro

20 Jun, 2022 00:00 1068 Marime text

 
• Marian Potîrnache este șef agenție la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Marian Potîrnache a înscris un teren, un apartament, o casă de locuit și două autoturisme.
• Marian Potîrnache a menționat și că e membru de sindicat, dar și că face parte dintr-o firmă (ca asociat) și dintr-o întreprindere individuală (ca acționar).
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Potîrnache, șef agenție la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată pe 4 mai 2022, Marian Potîrnache a menționat că deține cote-părți dintr-un teren intravilan, un apartament și o casă de locuit, dar și că deține două autoturisme.

În suprafață de 1.500 de metri pătrați, terenul este în localitatea Vadu Oii din județul Constanța, a fost dobândit în anul 2007, prin moștenire, iar coproprietari (cu 50% cotă-parte) sunt Valeriu Potîrnache și Marian Potîrnache.

Amplasat în Hârșova, apartamentul are suprafața de 63,34 de metri pătrați, a fost dobândit în 2004, prin contract de vânzare - cumpărare, iar Aurelia Ghenu și Marian Potîrnache sun coproprietari, cu 50% cotă-parte.

Casa de locuit e în Vadu Oii, are 100 de metri pătrați și a fost moștenită în 2007 de Valeriu Potîrnache și Marian Potîrnache, cei doi coproprietari, cu 50% cotă-parte fiecare.

Autoturismele sunt marca Audi Q5, an de fabricație 2010, și Peugeot, an de fabricație 2003, ambele fiind achiziționate prin contract de vânzare - cumpărare.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Marian Potîrnache a înscris veniturile din salariul de la DRDP, în sumă de 51.095 lei. 
 
În declarația de interese, Marian Potîrnache a menționat că este membru în sindicatul drumarilor „Ilie Radu“, dar și că face parte din firma SC Val Mar Agros SRL (ca asociat, cu 50 de părți sociale) și din Întreprinderea Individuală Potîrnache Marian (ca acționar, cu 100 de părți sociale).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Marian Potîrnache.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Declarație de avere
Adrian Grosu, adjunct șef secție la DRDP Constanța, deține împreună cu familia un apartament și o mașină (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii