Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:55 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere - Laura Tivga Economista din cadrul CN APMC, cu două terenuri și două imobile (documente)

ro

21 Jul, 2017 00:00 723 Marime text
Laura Tivga, economist în cadrul CN APMC, deține, așa cum reiese din declarația de avere completată în martie 2017, două terenuri intravilane: unul moștenit în 2009, cu o suprafață de 27 mp, iar celălalt dobândit în 2006, prin contract de vânzare-cumpărare, împreună cu soțul său, Dănuț Tivga, având suprafața de 11 mp și 50% cotă-parte.
 
Potrivit aceluiași document, aceasta are un apartament moștenit în 2009, cu o suprafață de 62,75 mp, și un alt imobil trecut la categoria „clădiri“ cu „1/2“, dobândit în 2006, prin contract de vânzare-cumpărare, împreună cu soțul ei, având suprafața de 44,5 mp și 50% cotă-parte.
 
Laura Tivga mai deține un autoturism marca Dacia Logan, fabricat în 2011 și dobândit prin contract de vânzare-cumpărare. Nu are bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.
 
În ultimul an nu a obținut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depășească 500 de euro.
 
Conform declarației de avere aferente anului fiscal 2016, regăsită pe platforma Agenției Naționale de Integritate (ANI), economista din cadrul CN APMC SA Constanța a câștigat 59.246 de lei, iar soțul ei a obținut 61.500 de lei, de la OMV Petrom.
 
În declarația de interese completată în anul 2017 nu sunt mențiuni. 
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Laurei Tivga, economist în cadrul CN APMC. 
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii