Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:26 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere - Iuliana Carmen Cucui Economista din cadrul CN APMC deține un autoturism fabricat în 2014 (documente)

ro

27 Jul, 2017 00:00 890 Marime text
Iuliana Carmen Cucui, economista din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC), deține, așa cum reiese din declarația de avere completată în mai 2017, un autoturism marca Hyundai i30, fabricat în 2014 și dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

Precizăm că același autoturism este menționat și în declarația de avere completată în anul 2016, regăsită pe platforma web a Agenției Naționale de Integritate (ANI).
 
Potrivit ambelor documente, aceasta nu deține bunuri mobile sau imobile, dar nici bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.
 
În ultimii doi ani nu a obținut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depășească 500 de euro.
 
În 2016, aceasta a obținut 51.089 de lei de la CN APM SA Constanța, iar soțul ei a câștigat 7.611 lei de la SC Soti Cable Neptun SRL și 9.297 de lei, reprezentând venituri obținute din drepturi de proprietate, de la aceeași companie.

În 2015, Carmen Cucui a câștigat 53.650 de lei de la CN APM SA Constanța, iar soțul ei a obținut 8.872 de lei de la SC Soti Cable Neptun SRL și 10.540 de lei - venituri din drepturi de proprietate de la SC Selia SRL (firmă pe care funcționează Radio Mamaia).
 
În ultimii doi ani nu a avut calitatea de membru în organele de conducere, administrare și control, retribuite sau neretribuite, deținute în cadrul partidelor politice.

În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Iulianei Carmen Cucui, economistă în cadrul CN APM SA Constanța.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii