Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Irina Gabriela Anghel, şef Serviciul Autorizări Sloturi, Bingo şi Cazinouri din cadrul ONJN (documente)

ro

05 Dec, 2018 00:00 2623 Marime text
Irina Gabriela Anghel este şef serviciu la Serviciul Autorizări Sloturi, Bingo şi Cazinouri, în cadrul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. Şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 7 iunie 2018, unde a punctat bunurile mobile şi imobile pe care le are în posesie.
Are un teren arabil în posesie, în comuna 1 Decembrie, judeţul Călăraşi, dobândit în mai multe etape. Suprafaţa totală este de 6.097 mp, din care cumpărase în 2008 o parte, având o cotă parte de 45%, iar în 2016 a mai primit 5% cotă parte, restul fiind în posesia lui Dragoş şi Gabriela Bălălău. Are o casă de locuit în localitatea Budeşti, judeţul Călăraşi, în suprafaţă de 533 mp, achiziţionată în 2010 prin contract de vânzare-cumpărare cu habitaţie viageră.
De asemenea, are un autoturism Opel, achiziţionat cu anul de fabricaţie 2009. Nu are depozite bancare, dar nici credite şi datorii la entităţi bancare sau non-bancare. Potrivit declaraţiei de avere, a încasat un salariu de 83.280 de lei de la ONJN. Conform declaraţiei de interese nu este asociat în nicio firmă.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Irinei Gabriela Anghel.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii