Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Ionuț Cocoș, din cadrul DRDP Constanța, fără venituri generate de pensiunea pe care o administrează în Tulcea

ro

20 Jul, 2022 00:00 1314 Marime text
  • Conform declarației de avere completată la data de 10 iunie 2022, deține două terenuri intravilane
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ionuț Cocoș, șef district în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța – Secția de Drumuri Naționale Tulcea.
 
Conform declarației de avere completată la data de 10 iunie 2022, deține două terenuri intravilane, unul cumpărat în 2014, la Greci, județul Tulcea, în suprafață de 797,75 mp, cât și unul achiziționat în 2016, tot la Greci, în suprafață de 2006 mp. Pe acele terenuri are două case de locuit, cumpărate în același timp cu terenurile, în suprafață de 58, respective 64,14 mp.
 
Ca datorii, are un credit contractat la CEC Bank, în valoare 56.000 lei, scadent în anul 2026. Ca venituri, Ionuț Cocoș a raportat un venit de 54.675 lei, de la DRDP Constanța, în timp ce soția a încasat 3.800 lei ca lucrător pensiune la SC Hercinic Garden SRL. Pentru copil, soții Cocoș au încasat o alocație de 2.973 lei.
 
Potrivit declarației de interese, deține 100 de părți sociale la Hercinic Garden SRL, firmă la care e angajată soția. Totodată, este membru în cadrul Sindicatului Drumarilor Elie Radu.
 

Despre Hercinic Garden SRL

 
Firma a fost fondată în 2016, cu sediul social în Greci, pe strada 1 Decembrie, județul Tulcea. Activitatea principală a firmei constă în „Alte activități de alimentație”, conform codului CAEN. Asociat unic și administrator este Ionuț Cocoș. În 2020, firma a raportat 0 salariați, cu 0 lei cifră de afaceri, și o pierdere de 16.383 lei.
 
Mai exact, este vorba de Pensiunea la Grădină din Greci, care este disponibilă pe platformele de închirieri/rezervări, însă, conform societății pe care funcționează, nu produce venituri.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Ionuț Cocoș, șef distrct în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce avere are lui Radu Boghita, șef compartiment în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța (DOCUMENTE)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii